+420 773 400 501  
  1. Společnost TCS Česká republika, s.r.o užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek https://tcs-czech.cz. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.
  2. Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google, Facebook, Mailchimp, Seznam a dále zpracovateli:
    Společnost TCS Česká republika, s.r.o – Vyšehradská 1349/2, 128 00 Praha 2
    Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  3. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.
  4. Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu, vyjádřeného aktivním zaškrtnutím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webové stránky, znějícím následovně: „Provozovatel webu zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting.“
  5. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.
  6. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány prostřednictvím:

 

  • služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.
  • služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy.
  • služby Seznam.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Praha 5 – Smíchov, Radlická 3294/10, PSČ 150 00. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Seznam, a.s. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://napoveda.sklik.cz/pravidla/smluvni-podminky/#ochrana_spotrebitele.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • vyžádat si u správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po správci výmaz těchto osobních údajů – výmaz správce provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy správce,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  1. Společnost TCS Česká republika, s.r.o shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

 

Typ Název Účel Expirace
Cookies třetích stran Google Analytics Získání statistických informací Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění
Cookies třetích stran Pixel Facebook identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, pro opětovné cílení reklamy (retargeting) 540 dnů
Cookies třetích stran Seznam.cz identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Seznam, a.s. pro opětovné cílení reklamy (retargeting) 540 dnů
Cookies třetích stran Google AdWords identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google inc. pro opětovné cílení reklamy (retargeting) 540 dnů


+420 773 400 501
info@tcs-czech.cz
https://www.tcs-czech.cz/

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace